2015-03-31, 16:53
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
Wyliczanka na dziś: 
say_hello - 02.04. - 2 dni 
velika - 05.04. - 5 dni
rudaska - 15.04. - 15 dni
ania_mała - 19.04. - 19 dni
allofkowa - 24.04. - 24 dni
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------
Cytat:
Napisane przez say-hello
u mnie chyba też @ przyjdzie, bo dziś mam od rana plamienia jak na okres 
|
trzymam kciuki, żeby to jednak nie @... a jeśli tak, to głowa do góry i piękne wiosenne miesiące przed tobą 
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------
Cytat:
Napisane przez MilkaJestem
Hej dziewczynki wybaczcie moja nieobecność ale mam mnóstwo pracy przed świetami a jutro wyjeżdżamy do rodziców wiec pakowanie sprzątanie i w ogóle [emoji8]
Fajny pomysł z tym wątkiem kulinarnym w klubie  ))
A ten placek smakuje wyśmienicie jak sie go włoży do lodówki i na następny dzien zje, przepyszny taki wilgotny
Say trzymam kciuki za jutro [emoji8]
|
mnie do garów wołami nie zaciągną, dobre robię tylko zupy i ciasta - w tym torty. A co do reszty - dopóki sytuacja mnie nie zmusi, kuchni nawet się nie dotykam.
młodemu na urodziny będę klecić coś takiego:
http://cupcakefactory.pl/tort-swinki-w-blocie/
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez Robusta
Say
narazie wyluzuj i się nie przejmuj, ja przed teoretycznym pierwszym dnie kiedy miała nadejść małpa miałam plamienie i bolało mnie podbrzusze, myślałam że przyszła wcześniej, a pare dni później zobaczyłam I I
ja od weczoraj niestety puszczam pawia co rano  a słyszałam, że solone chipsy na to pomagaja 
|
głowa do góry, niedługo będzie lepiej...a póki co życzę jak najmniej obściskiwania porcelany 
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------
Cytat:
Napisane przez velika
say  u ciebie to dopiero 1 cs nie?
A mnie mąż zaraził, chyba go uduszę. Na szczęście ja jestem tylko lekko przeziębiona, bo on to charczy jak stary gruźlik :/
Rudaska L4 dla relaksu, super  no to owocnego relaksowania życzę 
|
ja też się średnio czuję, gardło mnie boli. Walnę na wieczór zimne piwo z solą, a co tam... po soli w piwie zawsze mi się lepiej robi
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
|
|
|