2015-03-31, 17:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez magda_mjt
U nas ostatnio strasznie wieje :/. Normalnie ciepło jest, ale nie da rady miec otwartych okien, bo i przeciąg jest i wszystko zwala z parapetów/ stolow :/.
Zrobiłam dzisiaj  smakują o niebo lepiej niz wyglądają
Załącznik 5949830
|
Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon
a ja wlasnie po treningu zjadam jajecznicę z 2 jaj, jednej pieczarki, i garstki pociętego mięska z indyka..pychota do tego kromka żytneigo chlebka z serkiem i rzodkiewką  Zaraz przyjedzie Tż i zrobie mu jajecznice z 7 jaj... :P
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50876883]A ja zrobiłam wczoraj to ciasto z coca colą, bardzo dobre Następnym razem spróbuję z polewą z białej czekolady.[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Kimitri
M. wrocil i az mi uwierzyc nie chcial ze kupil wedzonego :P
stwierdzilismy ze zawieziemy do rodzicow M. na swieta bezie rolada ;p
a ja wyciagnelam bigos ktory zawekowalismy ;p a M. wyciagnelam pierogi z zamrazarki ;p
|
Cytat:
Napisane przez Justuus
Ja mam przepis na zapiekanke makaronowa z wędzonym łososiem i mozzarella. Chcesz to Ci podeślę
|
Jeju Wy tutaj o takich pysznościach! Głodna jestem- muszę poszperać w lodówce, czy jest coś zjadliwego 
Pogadałam z kwiaciarką- mam jej na maila wysłać przykłady bukietów, które mnie interesują i ona wyśle mi wycene i przykłady kwiatów, jakie może użyć. O wycenę dekoracji też poprosiłam. Niestety piownii nie będzie W załączniku bukiety, które mi wpadły w oko... No i nie wiem, czy mam jej mówić o jakiś konkretnych kwiatach, czy zdać się na jej gust i wiedzę? Kolory mają być jasne, pastelowe, ale różne. Hm...
|
|