|
Dot.: Czy kobieta może zmienić zdanie?
Czasami w związku nie układa się tak jak powinno, w moim przypadku partner przestał się mną interesować co doprowadziło mnie do strasznej frustracji bo wczesniej zaproponował wspólne mieszkanie, chciał spędzać każdą wolną chwilę, a potem to tylko powrót do domu i laptop. Czułam się osamotniona ale zawsze mówiłam o tym jak się czuję, niestety spotykałam się tylko z agresywna reakcją, że go dręczę psychicznie. Nie wiem czy wiecie jak wygląda tęsknota do człowieka, który leży obok odwrócony plecami i przegląda sobie strony w internecie. Przez moje cierpienie, brak wsparcia popadłam w depresję, żyłam w hustawce emocjonalnej, więc nie wytrzymałam i wyprowadziłam się. Nie chciałam tego ale nie widziałam innego wyjścia, lepiej odejśc zapomnieć i przestać się męczyć. Potem zapytałam czy jest jeszcze jakaś szansa, powiedział, że nie. Nie wiem co do mnie czuje, znam go i wiem, że gdyby przestal mnie kochać to by mi to powiedział. Przez te wszystkie kłótnie oddalilismy się strasznie od siebie.
Co do Twojej byłej dziewczyny, jest duże prawdopodobieństwo, że bedzie chciała do Ciebie wrócić. Myslę, że może mieć jakiegoś innego faceta na względzie, jak jej nie wyjdzie z nim to pewnie zwróci swoją uwagę w Twoim kierunku. Ty natomiast musisz być twardy, zero kontaktu, zero użalania się nad sobą, skup się na samorozwoju, pocierpisz trochę ale staraj się odganiać wszelkie złe myśli. Pamiętaj jak będzie chciała wrócić to zastanów się 100 razy czy jest warta Twojej uwagi.
|