Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obsesja? jak sobie poradzić ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-31, 20:58   #11
BlackSheWolf
Rozeznanie

Dot.: Obsesja? jak sobie poradzić ?

wiem. Tylko ta psychika nie chce się mnie słuchać nie wiem jak to rozplanować, jak zacząć jeść, kiedy i co najlepiej.

Boje się wyniszczenia żołądka po tym super odżywianiu, po tych tabletkach przeczyszczających itd. Trochę zjem i już nie mam miejsca. Czuje się jak słoń. Za chwilę znowu mam napad głodu i jem wszystko co pod ręką mam, nawet suchy chleb. Ani tłustego bo mi niedobrze. Zjem ze dwa kawałki pizzy i mnie rozpycha, a później chodzę i czuję się napompowana.

Wiele by wymieniać.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Syrenka96 Pokaż wiadomość
Nie załatwisz sie dzis, to załatwisz sie jutro to nie koniec świata.. nie możesz blokowac sie z tym niewychodzeniem do 11:00 bo zamykasz sie na swiat, sama tworzysz sobie bariere. Mysle tez ze w duzej mierze to Twoje zalatwianie potrzeb fizjologicznych do 11:00 jest uwarunkowane psychicznie a uwierz, ze psychika wiele potrafi zdzialac.
no wlaśnie nie... Nie pójdę do wc popłudniu albo wieczorem. Nie wiem czemu. A jak gdzieś wyjadę, nawet na dwa dni albo na tydzień, to do wc nawet mnie nie goni. I wtedy jest masakra. Każdy wyjazd, to po 3 dniach już tabletki lecą.

BlackSheWolf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując