2015-04-02, 09:37
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. VII
Cytat:
Napisane przez Terha
Gratulacje  . Nie dziwię się  . Ja też się już nie mogę doczekać przeprowadzki  .
A czemu chcecie deweloperskie? Z uwagi na MDM?
Żartujesz  . Ja nie cierpię kupować butów, bo nigdy nie ma takich jakie bym chciała tzn: niziutkie, wygodne i skórzane. No i żeby nie kosztowały przy okazji więcej niż 300 zł. To jest masakra  . Te cztery kombinacje zwykle skutecznie się wykluczają  .
|
Mam dokładnie to samo z kupowaniem butów Nienawidzę tego Ciuchów też w sumie nie lubię kupować i robię to tylko jak naprawdę muszę.
My tam od razu braliśmy deweloperskie mieszanie, bez MDM, bo TŻ się uparł. Teraz jestem zadowolona z tej decyzji, bo kupiliśmy je raczej na wiele lat (3 pokoje), więc budynek dłużej powinien wytrzymać w sensownym stanie (przerażają mnie jednak te blokowiska z PRL, bądź lat 90tych). A poza tym jakoś tak spodobało mi się wzornictwo nowych osiedli z dużymi oknami i słonecznymi pokojami.
My święta spędzimy u moich rodziców. Chciałabym zobaczyć się z dziadkiem, bo bardzo się o niego martwię po śmierci babci i chciałabym z nim spędzić jak najwięcej czasu. Niestety zawsze musimy wybrać do których rodziców jedziemy, bo nasi rodzice mieszkają jakieś 340 km od siebie
|
|
|