Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obrączki Kraków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-05, 10:48   #6
Muirinn
Raczkowanie

Dot.: Obrączki Kraków

A to mi do tej pory udało się znaleźć złotnika z cenami (Front na Długiej):
Cytat:
Możemy wykonać takie obrączki i wtedy cena robocizny ze złotem palladowym wynosi 700,00,a brakującą część złota liczymy po 100,00 za gram. Jeżeli białe złoto wykonamy bez palladu to robocizna wyniesie 500 zł.
Rozmawiałam tam na żywo z dwoma panami. Jeden jest bardzo ogarnięty i sprawia wrażenie profesjonalisty, a drugi to taki trochę dziwny starszy pan

Zaraz obok jest Pudełko - co prawda na maila odpisał mi, że:
Cytat:
Na wszystkie te pytania możemy udzielić odpowiedzi poparte przykładami, ale na miejscu w siedzibie firmy. W godzinach 10-18, długa 18. Pytania są złożone i nie sposób wszystkiego wytłumaczyć mailowo.
Trochę mnie to zniechęciło, bo przecież da się napisać przynajmniej, ile kosztuje gram złota. Ale rozmawiałam z facetem tydzień wcześniej i też bardzo dobrze się z nim gadało, sprawił na mnie dobre wrażenie. I w sumie mówił podobnie do tego, co pisał w mailu - pokazywał mi grubości obrączek na przykładach - że np nie może być za cienka, bo się gnie itp Podejrzewam, że ceny będzie miał podobne do kolegi z pracowni obok, bo podczas rozmowy powiedział, że będą kosztowały ok. 1400zł.
Muirinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując