2015-04-05, 10:48
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obrączki Kraków
A to mi do tej pory udało się znaleźć złotnika z cenami (Front na Długiej):
Cytat:
|
Możemy wykonać takie obrączki i wtedy cena robocizny ze złotem palladowym wynosi 700,00,a brakującą część złota liczymy po 100,00 za gram. Jeżeli białe złoto wykonamy bez palladu to robocizna wyniesie 500 zł.
|
Rozmawiałam tam na żywo z dwoma panami. Jeden jest bardzo ogarnięty i sprawia wrażenie profesjonalisty, a drugi to taki trochę dziwny starszy pan 
Zaraz obok jest Pudełko - co prawda na maila odpisał mi, że:
Cytat:
|
Na wszystkie te pytania możemy udzielić odpowiedzi poparte przykładami, ale na miejscu w siedzibie firmy. W godzinach 10-18, długa 18. Pytania są złożone i nie sposób wszystkiego wytłumaczyć mailowo.
|
Trochę mnie to zniechęciło, bo przecież da się napisać przynajmniej, ile kosztuje gram złota. Ale rozmawiałam z facetem tydzień wcześniej i też bardzo dobrze się z nim gadało, sprawił na mnie dobre wrażenie. I w sumie mówił podobnie do tego, co pisał w mailu - pokazywał mi grubości obrączek na przykładach - że np nie może być za cienka, bo się gnie itp Podejrzewam, że ceny będzie miał podobne do kolegi z pracowni obok, bo podczas rozmowy powiedział, że będą kosztowały ok. 1400zł.
|
|
|