Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-06, 00:51   #4903
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
bo on ma krótkie 3-literowe nazwisko. imię Piotr dziwnie brzmi w takim połączeniu. w dokumentach jest więc Jarosławem, a dla wszystkich Piotrkiem. właśnie na skajpie rozmawialiśmy. przyznałam się do gafy. nawet nie zauważył. upewniłam go, że zaproszenie jest dla niego

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

nie mogę zapisać gotowego usadzenia gości na tej stronce. wyskakuje mi błąd a tyle się napracowałam

Ej ja tez akurat z Siostra siedziałam dzisiaj pol wieczoru i rozsadzałysmy gosci i nie zapisało sie . A tez byłam zalogowana i w ogole .... zrobilam printscreena, zeby mniej wiecej wiedziec co i jak, jakby sie czasem jutro okazało, ze nie otworzy mi tej wersji .
Ogolnie to poruszylam z Siostra mnostwo roznych spraw, cos tam dogralysmy, pozapisywalam, przemyślałam, ale ogolnie wciaz mnostwo ogarniania mnie czeka jak wrocimy sldo londka, a jeszcze przed Polska. Ogolnie w Polsce bedzie hardcore .... Jutro mija nam 2 lata od zareczyn, a w sobote zostaje 3 miesiące!!! Troche jestem przerażona (zwłaszcza, ze poniżej 100 dni czas mija 2 razy szybciej!)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Jakby dało rade to nie piszcie za duzo od rana, bo tylko do poludnia bede miała dostęp jakos do neta. A potem wracamy do Londka, wiec jakies 8h bez laptopa , zwłaszcza ze chyba ja bede kierować, bo M sie czymś zatruł i od wczoraj biedny strasznie sie czuje i ma problemy z zołądkiem . Dopiero wieczorem bede miała dostęp do lapa i bede mogła założyć nowy wątek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk