Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Marzec: nowe szpilki nude 36, nowy tusz FM i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-06, 16:29   #10
justa1812
Rozeznanie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Nowa sukienka orsay XS i stanik 65B

coś u mnie za szpilki?

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

za szpilki chcesz obydwa zapachy, czy jeden z podanych?

co to za szpilki, gdzie były kupione?

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

to ja podziękuję,
nie oddam dwóch buteleczek perfum za szpilki

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

nie chodzę w tego typu obuwiu

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

problem w tym, że ja nie umiem ich wycenić, bo mi nic na ich temat nie napisałaś, wiem tylko tyle, że to ekoskóra
w necie nie ma nic na temat firmy Feida, więc mniemam, że to jest raczej niska półka

Jaką mają wartość dla ciebie?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

no właśnie,
a najtańszy nowy tester Estee lauder Pleasures jaki znalazłam w necie można kupić za 185 zł, więc nawet biorąc pod uwagę zużycie moich perfum i to, że nie są nowe, to i tak perfumy wychodzą dwa razy drożej od szpilek

mogę oddać za szpilki 5th Avenue i coś małego dołożyć spoza wątku, mam na przykład wodę konwalia z Yves Rocher 20 ml z niewielkim zużyciem

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

nie oddam

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

wiesz, jednak podziękuję,
nie mogę zweryfikować tej firmy w necie, więc szpilki mimo tego, że nie wyglądają źle mogą być z kiepskiego materiału,
to już sobie wolę coś w ccc kupić

pozdrawiam

Edytowane przez justa1812
Czas edycji: 2015-04-06 o 14:20 Powód: ;-)
justa1812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując