2015-04-06, 18:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bukiety ślubne cz.III
Cytat:
Napisane przez migotka1010
zastanawiam się nad bukietem ślubnym i nie wiem w co mam uderzyć. Ślub mam 4 lipca, kolor przewodni czerwony i chciałam czerwony bukiet i jakiś kwiat z niego we włosach.
Suknie będę miała skromną ale z pazurem (mocno odkryte plecy), jest postawny normalnej myślę bo 168 cm i jakieś 58 kg wagi. Nie chciałabym jakiejś wielkiego bukietu ale totalnie nie wiem które kwiaty wytrzymają w lipcu i co by się komponowało z sukienką.. chciałam jakiś mały bukiecik, może długi, nie musi być cały czerwony ale przewaga czerwieni mnie interesuje.
|
Ja miałam na sesję taki bukiet - co prawda tonacja wpada w fuksję, ale większość z tych kwiatów występuje w czerwieni - bukiet po sesji przeżył ponad tydzień, były bardzo wytrzymałe. Ponadto ta konstrukcja fajnie sprawdzi się przy Twoim wzroście. Idealnie sprawdziły się róże angielskie, dalie i goździki. Moja pani florystka inspirowała się tą sesją.
Cytat:
Napisane przez Valmai
Nie do końca zrozumiałam jak ostatecznie wygląda Twoja suknia, jednak z tego co widzę to jest w miarę lekka.  Moje propozycje bukietów
|
Piękne, szczególnie pierwsze dwie propozycje
|