Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - salon welli czy l'oreal? czym farbowac?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-25, 13:14   #1
Zuziku
Zadomowienie

GG do Zuziku
Lightbulb

salon welli czy l'oreal? czym farbowac?

hellou
w moim Cieszynie sa 2 porzadne salony - laurent- l'oreal prof. i trendy- wella prof., trendy troche tansze, chodze czasem tu czasem tam, z obu bywam zadowolona
na poczatku wrzesnia zamierzam sie wybrac na farbowanie, moje naturalne wloski sa jasnobraz-rude, na poczatku wakacji zafarbowalam je w domu (nigdy wiecej!) na ciemny braz- najpierw wyszla sztuczna plastikowa czern, po wymyciu sie wlosy zrobily sie ciemnoczerwony i mienia sie tysiacem kolorow ;\
a mi marzyl sie elegancki ciemny chlodny braz

i chcialam sie Was dowiedziec, gdzie lepiej pojsc farbowac? w ciemnym brazie czuje sie najlepiej ze wszystkich kolorow, wiec przez najblizsze pare lat na pewno nei bede sie chciec pozbywac tej farby, ale nie chcialabym wloskow zniszczyc, bo zapuszczam wiec wolalabym jakas lagodna farbe, ale dobrze trzymajaca kolor, myslalam nad koloryzacja poltrwala u fryzjera, tylko nie mam pojecia jak to pozniej wyglada?

chodzi mi o porownanie farb welli i l'oreala, mgoe sie przejsc do tych salonow, ale oni nei poradza mi na pewno ktory z nich lepszy, wiec licze na Was kochane
pozdrawiam;*