2015-04-07, 14:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub planujemy w 2017 roku, daty mamy już na oku! PM2017 cz.3
Cytat:
Napisane przez PannaBlack
Kurde... Nie chce być wredna czy coś, bo naprawdę z chęcią przyjmujemy nowe osoby i nigdy nie było z tym problemu. Sama byłam nowa, bo zaczynałam w tych wątkach od 0-wego postu 
Ale jak gdzieś dołączam to jest taka śmieszna zasada, że jak to ja dochodzę, to się dostosowuję, więc nie dziwcie się, że jak ten wątek jest tu dłużej niż część z Was, to te, które go zakładały chcą na nim porządku. To nie "grono zamknięte", ale skoro jesteśmy za niego odpowiedzialne, zakładamy kolejne części, pilnujemy, żeby działo to mamy prawo powiedzieć, że nie podoba nam się jak tu się robi PTT. Nikogo nie wyganiamy, ale to nie my dołączyłyśmy, tylko Wy. Jesteście mile widziane, ale nie rozwalajcie czegoś, co budowałyśmy...
Jak ktoś chce ponarzekać, pogadać o czymś innym, to też jest ok. My też to robimy i nikt nie mówi, że nie. Ale matko jedyna... Nie róbcie PTT po prostu. I nie jęczcie przez 20 stron o tym samym. Tylko tyle. 
|
Rozumiem oczywiście, ale mi chodzi o sytuację kiedy osoba będąca tu od początku może gadać o sprawach takich jak ginekolog, endokrynolog, żeby i inne a jeżeli w tym temacie wypowie sie osoba 'nowa' to zaraz robi sie dyskusja o tym, że ktoś narzeka, albo nie na temat pisze itd, a jedynie chce włączyć sie do dyskusji.
A jeśli chodzi o PTT to zarówno 'stare' jak i 'nowe' dziewczyny to robią Chodzi jedynie o takie samo traktowanie.
|
|
|