Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-08, 16:27   #689
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez sovianka Pokaż wiadomość
Kochana trzymaj się, będzie dobrze koniecznie musisz udać sie do tej poradni psychologicznej, jak najszybciej, dla dobra swojego i Twojej córci. Będzie ciężko, ale dasz radę
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
CorkaCzarownic - proponuję wizytę u psychologa. Nabierzesz siły, aby odciąć się od toksycznej znajomości i wychować córkę w szczęściu i miłości.
Dzięki dziewczyny za dużo ciepłych słów. Wiecie co jest najgorsze, że on ciągle robił mi nadzieje, robił ze mnie debilkę. Kocham go, a on ciągle mi pisał, że nie wie czy mnie kocha. A okazało się wczoraj, że cały czas z nią jest. Czy nie mógł tego załatwić z godnością...A teraz ja cierpię, bo on się bawił

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Wiem, że nie jest mnie wart, ze mam cudowną córkę. Ale bardzo ciężko mi się z tym pogodzić...

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Napisał mi, że od grudnia to było jednostronne zauroczenie, że ona nic nie chciała od niego, ale od dwóch tygodni to przerodziło się w coś więcej... po co mnie mamił... Ja nie potrafię sobie z tym poradzić, mam ochotę umrzeć... Staram się dla dziecka, naprawdę, ale nie mogę sobie z tym poradzić...Pewnie nawet nie byłabym z nim szczęśliwa jeśliby wrócił, bo tak po prostu jest. Ale nie mogę, rozum mi mówi-to palant, a serce - kochasz go...

Edytowane przez CorkaCzarownic
Czas edycji: 2015-04-08 o 16:28
CorkaCzarownic jest offline Zgłoś do moderatora