2015-04-09, 11:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Wyjazd do Londynu - problem ze zwierzakami
Hej dziewczyny !
Na dniach wyjeżdżam do swojego faceta do Londynu. Aleee mam dwie przeurocze kotki które muszę zabrać ze sobą bo kompletnie nie mam ich komu zostawić, do tego jesteśmy bardzo zżyte.
I tu pojawia się problem bo choć z chłopakiem wykonaliśmy mnóstwo telefonów w sprawie najmu pokoju czy mieszkanka z ogłoszeń na Londynku i Gumtree, to wszyzdcy nam odmawiają ze względu na koty..
Uważam, że to niesprawiedliwe, bo kotki są naprawdę bardzo ciche, grzeczne i czyste, przepadają za sobą nawzajem, dużo śpią, mają swoją kuwetkę itp. Ale coż zrobić, inna mentalność chyba, w Polsce co drugi człowiek od dziecka ma zwierzę a w Londynie to rzadkość. Ale przecież daję się depozyt i ewentualne szkody zrobione przez kota wynajemca mógłby z niego pokryć ( choć takowych pewnie nie będzie ).
Jedynie udało nam się załatwić pokój w ciapackim domu ale tam warunki są bardzo, bardzo kiepskie. Ale przecież nie zostawię ukochanych zwierząt dla własnej wygody i wolę to niż nic.
Może ktoś z forum ma jakieś namiary nie wiem może sam wynajmuje pokoje i mógłby nam pomóc w ogarnięciu czegoś?( w miarę rozsądnej cenie Dodam, że jesteśmy spokojną, pracowitą, miłą parą, z używek jedynie siłownia To tyle, będę wdzięczna za wszelkie info.
|
|
|