Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-09, 12:13   #4859
invisible_01
Zakorzeniona

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Widze, ze nie rozumiecie o czym pisze.

Przypominam, ze pani Brodzik nie dala wywaidu pt "bylam szczesliwa bezdzietna a teraz jestem szczesliwa matka". Gdyby tak napisala to slowem bym sie nie odezwala, bo sama bylam bylam szczesliwa bezdzietna a potem szczesliwa matka i taka postawe rozumiem jak najbardziej.
Ona dala wywiad "bylam szczesliwa bezdzietna i chcialabym do tego wrocic". Ktos zauwazyl cos o tym, ze jest zadowolona jako matka? Bo moze to ja przeoczylam ten fragment.

Jesli nadal pisze niezrozumiale to przykro mi, nic z naszej rozmowy nie bedzie, pewnie z mojej winy, poniewaz nie umiem widocznie pisac zrozumiale
A pomyślałaś, że może jej słowa są wyrwane z kontekstu? Czyżbyś odkryła dopiero teraz, co robią media? Bardzo możliwe, że ona dalej powiedziała, że jest bardzo szczęśliwą matką i nie żałuje, że ma dzieci, ale tego już nikt nie opublikuje. Ale nawet, jeśli tego nie powiedziała, to dla mnie w jej wypowiedzi nie ma nic złego. Może nareszcie w mediach zacznie się mówić wprost o tym, że macierzyństwo to nie zawsze tęcza i jednorożce i będzie jakaś opozycja dla "sexy mamy" Kasi Cichopek czy Katarzyny Skrzyneckiej, które zapewne mają po 3 nianie i które niemalże rozpływają się nad tym, jak wspaniale jest być mamą i jeszcze radzą kobietom, żeby dbały o siebie - fryzjer, kosmetyczka, siłownia, coby być pięknymi dla mężów Ja jako dziecko Brodzikowej bym się tym wywiadem nie oburzyła.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora