Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie paznokci- grupa wsparcia :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-25, 20:21   #565
ewel92
Raczkowanie

Dot.: Zapuszczanie paznokci- grupa wsparcia :)

Witajcie moje drogie

Dawno mnie nie bylo, wiec juz nadrabiam jak wiecie mam tipsiki i powiem wam, ze to najlepszy jak do tej pory srodek na porost paznokci no i niestety najdrozszy, ale oplaca sie... pazurki do buzi nie wedruja, bo nie maja jak mam frajde z malowania, kombinowania wzorkowania itd. a pazury roooosna powolutku zaraz odszukam foteczki i wam tu szybciutko wklejam :0 tipsiki sa minimum z minim um, bo zbliza sie szkola, a poza tym jezdze konno i dlugie zabieralyby mi wiele mozliwosci mimo mega ogryzkow tipsiki trzymaja sie wspaniale, jeden czy dwa podeszly powietrzem, ale tak to zaden problem z nimi. raz juz uzupelnialam po dwoch tygodniach, bo pazury byly juz brzydkie- mialam ogromny odrost. To faktycznie dziala mam zdjecie tego odrostu takze ;`) chwilka moment i juz wam pokazuje
jak wasze postepy??? ja jestem zachwycona akrylkami- lykam tylko dodatkowo co jakis czas silice albo skrzypowite. Jak ma sie akryle to sie nic nie kombinuje przy tych naturalnych pazurkach. Nie wiem jak wy, ale ja kombinowalam jak mi ogryzki mialy rosnac, ciagle grzebalam, cos wycinalam, smarowalam, pilowalam- mowie wam cuda niewidy. Akrylki jak sa to nie ma jak tam kombinowac. Przyznam sie wam, ze od spodu tipsa widze juz koncowke naturalnego paznokietka i jestem strasznie szczesliwa co prawda jeszcze jak mi sie przypomni to "smarne" sobie wal paznokciowy czyms odzywczym, ale serio jak mi sie przypomni.

Drogie nieobgryzaczki trzymam za was kciuki i jesli tylko macie ochote i fundusze to namawiam do pazurkow akrylowych
ewel92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując