Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-10, 08:43   #541
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Zrobił się wątek narzekań ale ja się Wam nie dziwię - jesteście już zniecierpliwione i do tego ciało, które więcej by chciało niż teraz może, ale jeszcze troszkę. Za moment dzieci będą już z Wami

Ja juz prawie nic nie krwawilam a wczoraj znów sporo takiego śluzu krwistego. Mam nadz.ze to nic złego

Dziś mój synek kończy 2 tyg.
Nie wiem kiedy to zleciało
Jejku Kochana to juz dwa tyg? Ale to leci!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
lewatywę robić

ja tam nie mam oporów
skoro czopki itp sobie wkładałam, to co za problem sobie końcówkę gruszki czy jakiejś buteleczki włozyć

obstawiam, że to z ranki

mnie od 3 dni oba

na pewno będzie cc

ja już spać nie mogę, przez całą noc wstałam tylko raz na siku i teraz po przebudzeniu dopiero za oknem już widać, że będzie dziś ładnie

hejka;*
No powinno dzis byc ladnie i u mnie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Tez mam skurcze jakies, Jeju mam stresa takiego, jak mnie nie potna to chyba wyzwe tego lekarza.
wyzwalas go?

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
y:
Super!! Ja ne wiem kiedy mnal czas od cc

Kochana kciukam ogromnie!!!! Będzie w porzadku!!przez to ze mialysmy mieć razem codziennie o Tobie myślę i myślę co będziesz przeżywać będzie dobrze i szybko
My czekany na info o wyjściu, ja czuje się bardzo dobrze, tylkoszew trochę ciągnie,Młody tez ok, wiec lidze na wyjście dzis juz chce do domu!!
Mamy problem z pokarmem pierwsza dobeMlody się zaspokajał, teraz juz nie:-( od wczoraj dokarmiamy go a ja się stymuluje na wszelki sposoby- herbatka, laktatorem 7-5-3 Młodym. Zmartwilo mnie to:'( ale ze nastrój tez ma wpływ wiec opuściła myślenie i dzialam.

Trochę was ppnadrabiam, chociaż ten wątek;-)

kciuki zeby kp szlo gladko;*

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Maz pojechal zawiezc chlopakow i zaraz jedziemy na szpitala. Nie wiem czy mnie zatrzymaja na wywolanie bo mama wczoraj byla u gina i powiedzial ze zrobia krew i to ilosc plt zadecyduje o tym czy zostaje czy do domu wracam.

kciuki Gosiu moja

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No i dupa w poniedzialek no chyba zeby sie cos zaczelo samo a marne szanse.
grgrggggrgr :/:/
Masakra :/:/:/
Wkurzaja mnie Ci doktorzy. Kazdy co innego,jeden madrzejszy od poprzedniego:/

Dzien dobry
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora