2015-04-10, 08:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Majka232
Zrobił się wątek narzekań ale ja się Wam nie dziwię - jesteście już zniecierpliwione i do tego ciało, które więcej by chciało niż teraz może, ale jeszcze troszkę. Za moment dzieci będą już z Wami
Ja juz prawie nic nie krwawilam a wczoraj znów sporo takiego śluzu krwistego. Mam nadz.ze to nic złego
Dziś mój synek kończy 2 tyg.
Nie wiem kiedy to zleciało
|
Jejku Kochana to juz dwa tyg? Ale to leci!
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
lewatywę robić
ja tam nie mam oporów
skoro czopki itp sobie wkładałam, to co za problem sobie końcówkę gruszki czy jakiejś buteleczki włozyć
obstawiam, że to z ranki
mnie od 3 dni oba
na pewno będzie cc
ja już spać nie mogę, przez całą noc wstałam tylko raz na siku i teraz po przebudzeniu dopiero  za oknem już widać, że będzie dziś ładnie 
|
hejka;*
No powinno dzis byc ladnie i u mnie
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Tez mam skurcze jakies, Jeju mam stresa takiego, jak mnie nie potna to chyba wyzwe tego lekarza.
|
wyzwalas go?
Cytat:
Napisane przez Rina
y:
Super!! Ja ne wiem kiedy mnal czas od cc
Kochana kciukam ogromnie!!!! Będzie w porzadku!!przez to ze mialysmy mieć razem codziennie o Tobie myślę i myślę co będziesz przeżywać  będzie dobrze i szybko 
My czekany na info o wyjściu, ja czuje się bardzo dobrze, tylkoszew trochę ciągnie,Młody tez ok, wiec lidze na wyjście dzis  juz chce do domu!!
Mamy problem z pokarmem  pierwsza dobeMlody się zaspokajał, teraz juz nie:-( od wczoraj dokarmiamy go a ja się stymuluje na wszelki sposoby- herbatka, laktatorem 7-5-3 Młodym. Zmartwilo mnie to:'( ale ze nastrój tez ma wpływ wiec opuściła myślenie i dzialam.
Trochę was ppnadrabiam, chociaż ten wątek;-)
|
kciuki zeby kp szlo gladko;*
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Hej.
Maz pojechal zawiezc chlopakow i zaraz jedziemy na szpitala. Nie wiem czy mnie zatrzymaja na wywolanie bo mama wczoraj byla u gina i powiedzial ze zrobia krew i to ilosc plt zadecyduje o tym czy zostaje czy do domu wracam.
|
kciuki Gosiu moja
Cytat:
Napisane przez blackberry89
No i dupa w poniedzialek no chyba zeby sie cos zaczelo samo a marne szanse.
|
grgrggggrgr :/:/
Masakra :/:/:/
Wkurzaja mnie Ci doktorzy. Kazdy co innego,jeden madrzejszy od poprzedniego:/
Dzien dobry
|
|
|