Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-10, 21:43   #3952
Ombligo
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Madzik chyba ustawił filmy na niepubliczne, bo na ten na jej profilu można wejść, ale właśnie ma oznaczenie z kłódeczką.

Przejrzałam teraz trochę Madzikowego fejsa i insta... (Nie wiem, czy mam pisać teraz w drugiej osobie, czy w trzeciej... ) Trochę jestem w szoku, że miała/ma aż tak złą kondycję. Przecież ćwiczyła też coś wcześniej, już ze dwa lata cyklicznie o tym słyszymy. Widzę wyzwanie z deską robione tydzień temu - 8 czy 9 sekund, potem kilkanaście sekund przerwy i znowu kilka(!) sekund tej deski. To naprawdę bardzo mało. Ma też wysoko pupę, wtedy się łatwiej robi. Bieg na urodziny - super, że go ukończyła, naprawdę brawo! Rozumiem, że to osiągnięcie. Sam udział pewnie był świetną przygodą, ale... 5 km w godzinę (była przecież ostatnia zakwalifikowana)? Średnia prędkość CHODU człowieka, takiego typowego, nie szybkiego marszu nawet, to właśnie 5 km/godzinę. Więc o czym tu mowa? Nawet nie o truchcie. No nie wiem, nie wiem... Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej.
Madzik miała czas około 40 min na 5 km, to całkiem ok, jak na marszobieg

Madzik nie rób nam tego, wracaj

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora