Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015! część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-11, 05:58   #1991
Pasztetnik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
A nie 2,5mm?
Od 2,5mm zalecaja Pappa ale to nadal nie powod do paniki

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja mam niestety w 2 stronę od kilku dni nie mogę się porządnie wypróżnić, a niestety nadal jestem "żarta" i mam wrażenie że tylko ubijam nowe warstwy
Moja babka mi coś przepisała, ale trzeba brać na czczo, jutro zaczynam, mam nadzieję, że do końca weekendu pomoże i waga zacznie pokazywać właściwą wagę

Zależy też od długości dziecka, wrzucam screena z normą z mojego testu pappa.
Dobrze na nim widać że 2 cm niezależnie od wielkości płodu to norma.
Dzieki za tabelke
No i ewidentnie przy CRL 6,5, przeziernosc 1,8 jest tuz przy zielonej linii i co mnie pinda straszyc chciala Chcialam tam isc jeszcze na usg polowkowe ale tak mnie chcieli naciagnac ze w efekcie nie mam zamiaru i nie zarobia ani na wciskanych badaniach ani na kolejnym usg

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A co Ci przepisał ? Ja mam ten sam problem i już nawet miód wypity przed posiłkiem nie pomaga.
U mnie tez zaczynaja sie zaparcia, tzn. czuje ze mi sie chce, ale jak zasiadam na kibelku, to jakby nie mam mocy w miesniach aby sie wyproznic No przeć nie moge, takie samo cos najpierw zaczelo mi sie z robieniem siku, chyba dzidzia coraz bardziej uciska na nerwy i stad ten niedowlad
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora