Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W pogoni za wiosną… galopujące Ireny naaamber !!! 15 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-11, 15:43   #2993
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Dot.: W pogoni za wiosną… galopujące Ireny naaamber !!! 15 !!!

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
To fakt na pewno niezależność daje sile . Jasia to ciezko Ci było samej w nowym mieście . Pamietam moje początki w Fin... Obcy kraj, nieznane miasto, żadnych znajomych, nieswoj język a jednak wspominam ten czas przesympatycznie .
Zreszta myśle ze wygrana w totka nie zmieniłaby moich ambicji . Nie miałabym nic przeciwko. Może w przyszłym tygodniu. Chociaz szczerze mówiąc to tez nie wiem jak sie w to gra . Zakreśliła sie i sprawdza wyniki...
Najgorsze było pierwsze pół roku - ciężko było mi się odnaleźć. Wszystko było obce, miasto, ludzie, nikogo nie znałam. Później jakoś poszło - powoli i mozolnie, ale do przodu

W totka skreślasz 6 liczb, dajesz do okienka i dostajesz kupon. Potem sprawdzasz wynik, ew dajesz do okienka i Ci sprawdzą

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Leci Pani Gadżet na TVN style

Edytowane przez yyahyoo
Czas edycji: 2015-04-11 o 15:50
yyahyoo jest offline Zgłoś do moderatora