Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-11, 16:44   #2175
201608151053
Konto usunięte

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio prawie, prawie kupiłam thermaline forte czy fast, co tam teraz reklamują. stanęłam przed półka i jak już miałam w koszyku to powiedziałam sobie: przecież wiesz, głupia babo, po latach prób wszystkich możliwych odchudzających suplementów - ze to NIE DZIAŁA. a przynajmniej nie odchudza. no, poza portfelem Trudno, w Egipcie na plazy będę obła, zaczyna mi to wisieć...
Kama, nie denerwuj mnie, jaka obła, przeciez ty z basenu na siłownie latach i odwrotnie, a ruch to podstawa wszak. Ja przy dzisiejszej pogodzie pospacerowałam sobie swoim tempem, czyli dość szybko Ale że muszę mieć cel, wybrałam sie do biblioteki oddać książkę. Wyszło jakieś 80 minut w dwie strony, liczyłam , że będzie więcej, pewnie byłoby, gdybym szła wolniej,ale nie potrafię
Co do rzekomych odchudzików - zgadzam się, chociaż ja jak już coś kupie, to zazwyczaj malutko chudnę. Ale tylko dlatego, że jem mniej, bo skoro już wydałam na prochy, to się bardziej staram

A z zamrażalnika wrzeszczą na mnie dwa lodowe snikersyWiecej w sklepie nie wygrzebałam...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora