2015-04-11, 18:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
Cytat:
Napisane przez kalinolistek
No to trudno.  sama mam jeden na brodzie i nie wygladam atrakcyjnie.
Po ktorym opakowaniu zauwazyliscie znaczna poprawe?
|
Ja narazie jakiejś super poprawy nie widzę, ale wzięłam dopiero 60 tabletek. Tzn.czoło jest super, ale najgorzej linia żuchwy:/ tzn.też nie ma jakiejś tragdii, ale takie wulkany się od czasu do czasu pojawiają (dobrze w sumie że w miarę pojedynczo, jeden się już goi i prawie go nie widać to wyskakuje drugi). Z ramion też ładnie pryszcze poznikały ale bardzo niefajne przebarwienia zostały i nadal nieładnie to wygląda mam nadzieję, że znikną...
1,5 miesiąca nie narzekałam na skutki uboczne, ale przedwczoraj i dziś leciała mi krew z nosa i dziś mam strrrasznie wysuszone usta...
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------
W ogóle dziewczyny miałyście też tak, że najpierw wam się skóra zmatowiła i przestała świecić, a potem znowu się się świeciła?
Ja mam wrażenie, że znowu zaczynam się błyszczeć, nie tak jak wcześniej oczywiście. Tak po 3-4 tyg.od brania Izo skóra była idealnie matowa, a teraz w ciągu dnia jak przykładam chusteczki do twarzy to pół podkładu odbite...:/ to samo z włosami, mam wrażenie, że po 3-4 tyg.mniej się przetłuszczały, a teraz znowu myję codziennie max.co drugi:/ Czyżby organizm się przyzwyczaił?
|
|
|