Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bardzo proszę o pomoc :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-12, 08:22   #2
201711281320
Konto usunięte

Dot.: bardzo proszę o pomoc :)

Cytat:
Napisane przez aleksandra1609 Pokaż wiadomość
witam, chciałabym się Was poradzić może w głupiej sprawie, bo wiem, że nie jesteście lekarzami ani jasnowidzami, ale mimo wszystko mam nadzieję, że mądrzejsze ode mnie coś podpowiedzą

staramy się z narzeczonym o dzidzię, ostatni okres miałam od 26 marca, trwał 6 dni, nie zawsze mamy możliwość, ponieważ mój TŻ ma wyjazdy służbowe i w tym momencie nie pamiętam czy to było z 1na2 kwietnia czy z 5na6, oczywiście bez zabezpieczenia i skończył tam.. cykl mam 28 dniowy, z tego co patrzę w kalendarzykach to 1 i 2 miałam dni niepłodne, a 5 i 6 płodne, ale zakładając że kochaliśmy się z 1 na 2 a mamy te 72h to mam szansę na ciążę? bo ja już głupieję a na test chyba za wcześnie, proszę o pomoc! pozdrawiam

dodam, że od kilku dni mam mdłości i czuję kucie w dole brzucha, wiem że mogę sobie dodawać coś w związku z marzeniem o dzidzi, ale to może coś?
No szansa jakaś tam jest ale raczej nie ma się co nakręcać. Na test zdecydowanie za wcześnie. A to kłucie w dole brzucha to mogła być owulacja, która wg. OM wypadała ci mniej więcej na czwartek. Jak staracie się o dziecko to seks raz na cykl to zdecydowanie mało

Może dołącz do jakiegoś wątku staraczkowego. Tam pogadasz z innymi dziewczynami, które też są na etapie starań.

Powodzenia!
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując