|
Dot.: Lekkie jak motyle byłyśmy, ale psikus! ZACIĄŻYŁYŚMY! - wątek Mamuś po staraniac
W razie nawalu to chyba kazdy ratuje ;-)
W szpitalu dziewczyna z sali miala aventa reczny i u niej tyle czasu trwalo sciaganie...a ja tym moim raz dwa i ulga niesamowita jutro zrobie zdjecie to wstawie jak wyglada ten moj.
I butelka tt sie sprawdzila wiec jak cos to bede z tej firmy dokupywac 
Podklady porodowe,te na lozko to mi sie nie przydaly,ale do przewijania sa rewelacyjne my przewijamy Antka na naszym lozku wiec podklad zawsze pod dupka lezy ;-)
A te wielkie podklady-podpaski tez dla mnie zbedne.w szpitalu moim dawali w hurtowych ilosciach a ja i tak szybko zmienilam majtki siateczkowe na zwykle majtki i normalne podpaski.
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------
I jestem bardzo zadowolona z biedronkowej Dady dla nas najlepsze pieluchy - pampersy te biale przeciekaly nam, tescowe jakies takie srednie dla mnie (Malemu nie przeszkadzaly), teraz rossmanowskie mamy na test ale wydaja mi sie male i slabo wchlaniaja... a Dada jeszcze niczym nie podpadla a byly juz takie kupy ze ja sie dziwie skad w takim malym brzuszku tyle sie miesci
|