Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-12, 22:12   #4529
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
http://rockglamprincess.blogspot.com...e+lustra...%29 - RGM i tydzień w telefonie oraz pierwszy akapit jak śmierć przyjaciela zmienić w info o sobie. Współczuję straty bliskiej osoby, ale serio " W pewnym momencie sądziłam, że rzucę i bloga i YT bo jak mam nagrywać wiedząc, że On za chwilę nie napisze, że obejrzał nowy filmik, że to było super, a to by zmienił. Nie będzie już śledził tygodnia w telefonie, ani moich zdjęć na Instagramie. Po kilku dniach namysłu Wiem, że On by nie chciał abym przestała to robić, był wielkim "fanem" i wspierał każdego dnia w tym co robię i z pewnością nigdy nie pozwoliłby mi podjąć takiej decyzji. Jeśli w niebie mają Internet to na pewno nadal będzie podglądał co się u mnie dzieje..."
ona jest ... brak mi słów.
Niestety z powodu żałoby nie mogłam pojawić się na ślubie Pauli i Krzysia, strasznie żałuję, ale mam nadzieję, że wkrótce się z nimi zobaczę <3
?
Nie wiedziałam, że z nich takie friendki.