Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015! część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-13, 13:05   #2235
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Nie da rady na spokojnie. Jak tylko zaczne ten temat to on jak male dziecko jade i koniec. To jest taki uparciuch, ze szkoda slow. Mowi "dasz rade, kiedys kobiety nie tak dawaly rade"
No nic, najwyzej wyladuje w wariatkowie...

Problem w tym, ze przejrzalam ogloszenia i nie ma nic. Same jakies dorywcze albo wykonczenia ...
Jak mnie wkurza jak mój się tak zachowuje Jak jakiś cholerny dzieciuch. Tupnie nóżką i tak ma być. Nie chce słuchać argumentów i nie podaje swoich grrrrr.... na szczęście już go trochę naprostowałam, że nie jest jakimś gówniarzem śmierdzącym już i trzeba się nauczyć dyskutować i dochodzić do komromisów. A ten tekst "dasz rade, kiedys kobiety nie tak dawaly rade" nie dodać nic ująć Jak to jego argument to nie ma z kim dyskutować. Truj do skutku. Tu straci pracę ta nawet wykańczającą i ciągle bedzie chciał wyjeżdzać, bo tak łatwiej. Jak mój szwagier ten od najstarszej siory. Całe życie małżeńskie prawie sama, a miało być góra 2 lata za granicą.

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

ale Ci zazdraszczam tez bm chciala wiedziec jaka plec
Nie wiadomo czy się da podglądnąć pierdołka mała

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

O wiem jak dam na imię. Dzisiaj w kalendarzu zobaczyłam, że imieniny ma Hermenegilda hihiihi