Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - hantle,sztanga,bieżnia,ae robik - jak to ogarnąć? pomóżcie :|
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-15, 09:02   #2
cava
Zakorzenienie

Dot.: hantle,sztanga,bieżnia,ae robik - jak to ogarnąć? pomóżcie :|

Cytat:
Napisane przez Pati_Son Pokaż wiadomość
Od grudnia do swoich treningów włączyłam trening siłowy i faktycznie na analizie składu masy ciała ubyło mi 1,5 kg tłuszczu ,a przybyło 2,5 kg mięśni - w jakies 2 miesiące.

Wywal kobieto tą wagę - kobieta w warunkach idealnych, w mega siłowym treningu i reżimie dietetycznym (odzywki, suple) może przybrać miesięcznie max 300 gr suchej masy mięśniowej.

Rocznie kobieta moze nabić 3 kg suchej masy mieśniowej, o ile nic innego nie robi tylko doskonale dobrany trening+ dieta na masę, suple, odżywki i spanie i... nic więcej bo to już pełnoetatowa praca wymagająca pełnego skupienia.

Tyle ze to nierealne- 250-200 gram miesięcznie to juz BARDZO dobrze i BARDZO dużo.

To jakiie 2,5 kg w 2 miesiace? Musiałabyś brać garściami sterydy dla koni pociągowych chyba, żeby tyle mięsa nabrać w 2 miesiące i to jeszcze na redukcji skoro niby % tłuszczu spadł. :/
Nie daj sobie wmawiać , sama szukaj wiedzy i weryfikuj co Ci waga pokazuje, czy tam na siłce naopowiadają za pieniądze. :/

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując