Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-17, 16:50   #3397
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Ja juz widze jak z moim zakupoholizmem nic sobie nie kupuje... ale mi tez tak gadaja, ja nie mam zamiaru odmawiac sobie bo dziecko.. Wiadomo, jak bedzie sytuacja w ktorej trzeba wybierac to logiczne ze dla malej ale jak nie, to czemu sobie odmawiac, zaniedbywac ?

No dla mnie juz nie nie jest wiarygodne, zadne znaki, czopy, ktg, NIC. Uwierze ze rodze jak mi wody odejda :/

No ja tak samo robie, ale wiekszosc to taka niemyslaca jest... Nawet sobie nie zdaja sprawy z tego jakie to w☠☠☠☠iajace a szczegolnie po terminie jak sie siedzi jak na szpilkach.... I wieczne pytania 'jak sie czujesz'. No jak ? Chu.j.owo!! Tesciowa miala taka faze ze CODZIENNIE pisala jak sie czuje. Niby milo z jej strony, ale cholera... Ilez mozna pisac to samo?! Jakby
Cos sie zmienilo to przeciez wiadomo ze od razu daloby sie znac.. Ehh na koncu obraza bo przestalam odpisywac

No z tym wiekiem to troche dziwnie napisalas, ja mam 20 lat i nie mysle ze moglabym przez to nie rozpoznac porodu? Wiele innych czynnikow mogloby na to wplynac, ale co ma wiek do tego?

Myslalam ze moze wplyw ma co jadlysmy w ciazy np.
W takim razie oby przeszlo.

Ja niestety nie raz slyszalam/czytalam o tak zwanym wyjsciu 'na supermana' :/ ale wszystko da sie przezyc wplywu na nie ktore rzeczy niestety nie mamy

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Oj chyba nie potrafia!!! U mnie to samo :/

Wlasnie ja tez juz nie chce czekac, ale byczka bym chciala. Ciazowe rozkminy..
Moze wezmie nas razem hehe byloby super. Ciekawe czy ktos przed nami sie rozpakuje..

Ja tak samo..
Moj TZ nawet mnie w ciazy w nocy zgniata (wmawiam sobie ze z milosci ) wiec nie odwazylabym sie chyba malej do nas dac..
Raczej nie, ale może być czynnik genetyczny, a mój TŻ ma.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora