2015-04-19, 09:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Roxana a ja to mam dopiero pecha do położnych, z Bartkiem moja położną prowadząca ciążę zobaczyłam dopiero po 20tc, wcześniej co wizytę to miałam inna bo ta była na urlopie, a teraz znów to samo i znów ta sama położna  tyle,ze ona jest najlepsza w mojej przychodni wiec warto poczekać, ale jak na złość bierze urlop zawsze jak w ciążę znajdę,  ale teraz na początku maja juz się z nią zobaczę i będzie mi do końca ciążę prowadzić
|
No to tyle dobrze, ze chociaz od maja bedziesz miała jedna i ta sama taka zmiana co chwile wcale nie jest fajna, za każdym razem wszystko tłumaczyc, poznawać sie... Nie...
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------
Cytat:
Napisane przez mms_22
No faktycznie szkoda, bo zaufanie do ginekologa to podstawa
Ale nikt przecież nie powiedział, że ta lekarka do której Cię wysłał nie jest też taka... Może okazać się nawet lepsza  Tak więc poczekaj do wizyty, a w razie "niedosytu" będziesz najwyżej dzwoniła do "starego" lekarza 
|
Dlatego wlasnie zobaczę co bedzie, najwyżej sie z nim na tym prenatalnym dogadam co i jak... I wtedy jakby cos to bede sie zastanawiać czy sie ewentualnie na jakas dodatkowa wizytę umówic do niego czy jak 
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------
Cytat:
Napisane przez mms_22
|
Niestety ja tak od razu po cc juniora nie dostałam. Pokazali mi go, potem TŻ z nim był na badaniach a dopiero o wyjechaniu z sali operacyjnej maluszka dostałam...
Teraz jak tylko bede sie dobrze czuła to bede walczyć o to, zeby szybciej dostac malucha bo teraz wiem juz, ze mi wolno... Wtedy myslalam ze tak trzeba. A jesli nie ja to TŻ bedzie kangurowac
|
|