Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20-30kg część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-19, 12:22   #1405
ciao_ewa
Rozeznanie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

lenciik juhuu ! No to piąteczka - stałaś się właśnie współorganizatorem imprezy forumowej z okazji pożegnania okrągłych liczb na wadze
Ani się obejrzymy, a będzie - 20 i -30 Chociaż ciężko mi to sobie wyobrazić

nurek dziękuję a może Dotka robi sobie przerwę od wątku na chwilę. Pisała, że ma przesilenie, że ciężej jest się zebrać i dziewczyny doradzały żeby sobie na chwilę odpuściła z wizażem. może posłuchała. Tzn. mam nadzieję, że posłuchała, a nie, że coś złego się stało
wypróbuj, bo są super. Bardzo dużo przepisów ( chyba za 50) znalazłam w ten weekend. Jak będę próbować i coś będzie fajne na pewno będę Wam wrzucać
Przede wszystkim za chińczyka. Najpewniej to przez niego wzrost. Ale spokojnie, to nie kilogram tłuszczu. Od jednej wpadki nie przytyjesz (ufff ;D). Ja zawsze po takim grzeszku mam wzrost, który utrzymuje się przez około 2 dni nawet jeśli jem super. Nie wiem czego to kwestia, najpewniej wody. Także jeśli bardzo musisz się zważyć przed przyszłym piątkiem to zrób to najprędzej we wtorek

szczurku nie wiem czy to dobra metoda z tymi nagrodami, bo chyba raczej powinno się wpajać ludziom, że nagrodą są zrzucone kilogramy, a to co się dzieje to reszta ich życia. Ale skoro Ty i tak to wiesz, to może jeszcze wygrasz coś fajnego
A zawsze może przy jakiejś słabości dodatkowo o tym pomyślisz i Cię to powstrzyma ?
...a tu bum: tajna polska edycja The Biggest Loser i Szczurek wygrywa milion złotych.
Dziękuję

monte do usług !!!
Smaruje je też tym czerwonym Eveline, chyba nie zaszkodzi
Zawsze na siłowni robię takie ćwiczenia na ręce (nie wiem jak się nazywają profesjonalnie ;p):
-przyciąganie ciężarów z rozłożonych ramion do wnętrza (to tez na biust)
-izolowane ćwiczenia bicka
- izolowane ćwiczenia na triceps
- ściąganie ciężaru z góry "za głowę" (to też na plecy)
- różnie sobie macham hantlami/kettlebellem przy squatach
Różnią się bardzo te z Twoich ćwiczeń ?
Ja znam już te bańki, bo używałam. Powiem Ci tak: jeżeli coś ma działać to właśnie to. Uważam, że są one najskuteczniejsza metodą. ALE. Jeżeli chodzisz regularnie na ten roller to byłoby aż nadto myślę. Ale jeśli skończy Ci się karnet to jest to z pewnością tańsza metoda (i mniej przyjemna... bo przyjemne to to nie jest, wręcz mnie irytuje -dlatego miałam słomiany zapał zawsze). Opinie na necie wśród kobiet, które stosują to regularnie są baaardzo pozytywne
Dziękuję

pozeczkowa a to już jutro jedziesz rowerem ?

michalova BANG ! 6 z przodu ! aaach To zważ się jeszcze jutro i zobacz czy nie będzie dużej różnicy (wiesz, że czasem się zdarza) żebyś w przyszłym tygodniu się nie rozczarowała

soldus to w jakim wieku zaczęłaś dobijać do 80 ?
Ja czekam na czerwiec, mam postanowione, że to dla mnie miesiąc uporządkowania tego co mnie otacza. Parę miesięcy temu zaczął mi się zmieniać gust i właśnie wolałabym minimalizm wokół siebie. Teraz to mam tzw. artystyczny nieład
brokuł z sosem to stanowczo za mało - jakieś mięso, kasza, no nie wiem, cokolwiek. Ale teraz ta 4 dramatyczna
I generalnie malutko. Ile Ci dziś kalorii wyszło ? Nie więcej niż 1300 chyba...

Melduję bieganie. Nie zrobiłam dziś 10 km, bo bardzo mnie bolała blaza (odcisk ) na stopie i skończyłam, bo się po prostu męczyłam.
8 km w godzinę.
także prędkość średnia 8km/h
spalone kalorie: 737

CEL II
78 77 76 75 74 73 72 71 70 69

CEL III
68 67 66 65 64 63 62 61 60 59
ciao_ewa jest offline Zgłoś do moderatora