2015-04-19, 17:47
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28
Cytat:
Napisane przez lenka990
Mam pytanko, czy kupowała któraś z Was buty przez internet? Bo spodobały mi się jedne ale mam mieszane uczucia co do takiego zakupu 
|
tak, wiele razy, pare razy mi sie nie udalo, ale zazwyczaj kupuje na promocjach lub z darmowymi zwrotami wiec problemu nie ma 
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------
Cytat:
Napisane przez nysiak1910
A używa któraś z Was konturówki do ust?:P
Zastanawiam się jakiej firmy szukać... (zależy mi na trwałości) 
|
ostatnio kupilam te wielce zachwalane z essence - honey berry i jakas tam, poki co testuje ale za ta cene warto probowac
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Ale ja nie mam pojęcia gdzie  Grecja, Chorwacja, jakaś Czarnogóra? Będziemy jakiegoś lasta szukać, nigdy się nie nastawiamy na konkretny kraj
Byłam święcie przekonana że nie jedziemy w tym roku bo oszczędzamy ale TŻ twardo postawił sprawę że nie po to ☠☠☠... cały rok żeby potem na wczasy nie jechać 
|
ale super
moj Tz tez sie tak uparl, na Majorke siue uparl zeby leciec poczatkiem wrzesnia na jakby podroz poslubna po cywilnym tylko w inne miejsce niz bylismy wtedy 
|
|
|