Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jakby mu na mnie zależało...?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-19, 17:36   #5
QueenBlair
Wtajemniczenie

Dot.: Czy jakby mu na mnie zależało...?

Myślę, że Twoja intuicja Cię nie zawodzi. On nie zachowuje się jak ktoś komu zależy. Naprawdę słuchaj wewnętrznego głosu. Gdyby jemu zależało, czułabyś to.

Cytat:
Napisane przez Marta10246 Pokaż wiadomość
No właśnie wczoraj się dowiedziałam o tym od koleżanki i zadzwoniłam do Niego prosząc o spotkanie, ale Jego kolega miał urodziny i pił ze znajomymi. Powiedział, że może jutro (czyli dziś), ale na koniec nie wiem czy się przesłyszałam czy nie jak odkładałam telefon od ucha "pier.doli, że chce się ze mną spotkać" czy jakoś tak. Aż gęsiej skórki dostaję na samą myśl, bo to jest straszne
Teraz mu wysłałam smsa czy się spotkamy i że chodzi mi tylko o porozmawianie, nie musi ze mną siedzieć... W sumie nawet zbyt nie mam ochoty na "romantyczne" spędzenie czasu, ale nawet mi nie odpisał. Nie chcę być nachalna i dzwonić, ale mimo to chcę to wyjaśnić.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

No właśnie odbiera, odpisuje mi itd, ale czasem jest tak, że mam wrażenie że ma mnie gdzieś i zastanawiam się czy by tak robił i zaprosił mnie na wesele gdzie będą jego znajomi, rodzina itd gdyby Mu nie zależało