2015-04-20, 09:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Cytat:
Napisane przez xhankax
Śliczne dzieciaczki. Kibicuję każdej z was. Jak karmie w nocy, to czytam was i nadrabiam  i z jednej strony ciesze się, że Paulinka juz na świecie, a z drugiej trochę wam zazdroszczę tych brzuszków i zbliżających się porodów.  moja niunia dzisiaj ma miesiąc jak jest na świecie!
|
a to jakby wczoraj było 
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87
Łooo matko to obkurczanie macicy mnie dobije
Dziekuje za komplementy laski, a teraz czekamy z moim wampirem na resztę towarzystwa :-D
|
też pamiętam, że mnie skręcało na początku w brzuchu, szczególnie przy karmieniu. Ale to szybko łagodnieje.
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
hej
przepraszam, ze się nie odzywałam ale oczywiście wczoraj wpadli do nas szwagierka z dziećmi.
no i gamonie bawili się moim tel a potem okazało sie, ze młody zwinął mi przez przypadek telefon jak odjeżdzali  a 50 km do nich wiec nie było sensu jechac. i dopiero jak szwagierka jechała do pracy dzis to mi przywiozła..
ale do rzeczy NADZIEJA LOLUSKA GRATULUJĘ  rozpłakałam się jak to przeczytałam. Nadzieja śmiałam się z Cb a urodziłaś przede mną
ja niestety nie rodzę  a czuję się fatalnie, ciągle mam te skurcze... plus zeby mnie straszliwie bola... apapu to nie wiem juz ile zjadłam...
wczoraj nawet  z tz... ale oczywiście zero reakcji. 
ale będziemy cały czas próbować, może za którymś razem coś ruszy.. 
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------
Baset  dziękuję za troskę i przepraszam ale nie miałam pojęcia, ze pisałaś.. 
|
ale dodałaś nam adrenaliny 
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Witam.
Mały się mało rusza  martwię się.
|
nie martw się, moja ostatnio też ma dłuższe fazy spokoju.
Cytat:
Napisane przez sara3008
 Pochwale się, że przespałam całą noc, bez wstawania na siusiu  Chyba Igor się odkleił od mojego pęcherza 
Ale w pachwinach dalej mnie boli, ledwo chodze  Chyba dzis w łóżku zostane 
|
ja dziś też tylko raz się obudziłam, ok 4 i sikałam jak krowa, bo normalnie to jak facet z przerośniętą prostatą - dwie krople i koniec.
Biorę się dziś za torbę tp mam na 5 maja, ale wydaje mi się, że jeszcze ze 2 tyg pokulam W czwartek wizyta, chcę dotrwać,bo muszę odebrać wynik gbs - specjalnie nie będę jechać, bo to kawałek.
|
|
|