Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-20, 09:27   #346
sylwia01485
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Śliczne dzieciaczki. Kibicuję każdej z was. Jak karmie w nocy, to czytam was i nadrabiam i z jednej strony ciesze się, że Paulinka juz na świecie, a z drugiej trochę wam zazdroszczę tych brzuszków i zbliżających się porodów. moja niunia dzisiaj ma miesiąc jak jest na świecie!
a to jakby wczoraj było

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Łooo matko to obkurczanie macicy mnie dobije

Dziekuje za komplementy laski, a teraz czekamy z moim wampirem na resztę towarzystwa :-D
też pamiętam, że mnie skręcało na początku w brzuchu, szczególnie przy karmieniu. Ale to szybko łagodnieje.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
hej
przepraszam, ze się nie odzywałam ale oczywiście wczoraj wpadli do nas szwagierka z dziećmi.
no i gamonie bawili się moim tel a potem okazało sie, ze młody zwinął mi przez przypadek telefon jak odjeżdzali a 50 km do nich wiec nie było sensu jechac. i dopiero jak szwagierka jechała do pracy dzis to mi przywiozła..

ale do rzeczy NADZIEJA LOLUSKA GRATULUJĘ rozpłakałam się jak to przeczytałam. Nadzieja śmiałam się z Cb a urodziłaś przede mną

ja niestety nie rodzę a czuję się fatalnie, ciągle mam te skurcze... plus zeby mnie straszliwie bola... apapu to nie wiem juz ile zjadłam...

wczoraj nawet z tz... ale oczywiście zero reakcji.
ale będziemy cały czas próbować, może za którymś razem coś ruszy..

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Baset dziękuję za troskę i przepraszam ale nie miałam pojęcia, ze pisałaś..
ale dodałaś nam adrenaliny

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Witam.
Mały się mało rusza martwię się.
nie martw się, moja ostatnio też ma dłuższe fazy spokoju.

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Pochwale się, że przespałam całą noc, bez wstawania na siusiu Chyba Igor się odkleił od mojego pęcherza
Ale w pachwinach dalej mnie boli, ledwo chodze Chyba dzis w łóżku zostane
ja dziś też tylko raz się obudziłam, ok 4 i sikałam jak krowa, bo normalnie to jak facet z przerośniętą prostatą - dwie krople i koniec.

Biorę się dziś za torbę tp mam na 5 maja, ale wydaje mi się, że jeszcze ze 2 tyg pokulam W czwartek wizyta, chcę dotrwać,bo muszę odebrać wynik gbs - specjalnie nie będę jechać, bo to kawałek.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora