Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20-30kg część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-20, 11:05   #1435
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

Ulcia: pięknie ujęłaś ten wentyl bezpieczeństwa, to dokładnie to, takie wracanie do poszukiwania ukojenia w jedzeniu, jak płaczące niemowle

Ewa: ja się piszę na przepis na panna cottę, jak mi się ten cholerny remont skończy to zrobię tżtowi w nagrodę
z ciągotami na słodkie radzę sobie w ten sposób, że mam mleko sojowe czekoladowe albo waniliowe w owsiance rano kostka czekolady u mnie nie da rady, jak otworzę opakowanie to nie odejdę niestety. Chociaż w święta miałam przykład, że teściowa połamała króliczka i położyła talerzyk przy mnie to nie sięgnęłam nawet po okruszek
nie wiem czy cydr jest zdrowszy, w sumie ma niższy indeks glikemiczny (40IG, gdzie piwo ma 110), ale kalorycznie wychodzi chyba podobnie poza tym był przepięknie podany, w środku były truskawki lub jabłka, więc i pojesz i popijesz

Monte: no widzisz, superowo, że jednak się przemogłaś małymi kroczkami osiągniesz sukces, jestem pewna
ja supli nie łykam, jakiś czas piłam multivitaminę musującą rano, na paznokcie ostatnio używam odżywki z golden rose - black diamond, po 4 tygodniach stosowania pazury mi się utwardziły i mniej się rozdwajają. Nie ma formaldehydu, jak te z Eveline, więc jest bezpieczniejsza fakt, że na kciukach i wskazujących jeszcze nie jest ideał, ale widzę poprawę

BOOOOOOŻEEEE! Magic bar to jest to! co prawda nie czuję już rąk i jestem pewna w 100%, że nie ma opcji, żebym cokolwiek już wieczorem ruszyła łapami, ale tak, to jest zdecydowanie to, czego potrzebowałam! Mam nadzieję, że moje pelikany i paskudne grabie się wyrobią dzięki tym zajęciom. Ręce to mój kompleks, a dzięki tym ćwiczeniom na pewno się poprawią dziś tylko sztanga+obciązenie 1.1kg po każdej stronie, ale sukcesywnie będę powiększać. Fakt, że jestem za gruba i sobie nie radziłam z niektórymi ćwiczeniami już pod koniec bez sztangi - seria na brzuch i dupsko, ale nie poddawałam się i robiłam ile mogę na koniec jeszcze była joga, moja ulubiona *-*
było super, pójdę na pewno jeszcze raz! przedłużam karnet na 100%!!!