Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Cytat:
Napisane przez antena22
Justynka gratulacje.Zaluje ze nie zdazylam Cie poznac a tym bardziej zobaczyc na slubie.Niestety trzeba bylo gosci zapraszac.Czekam z niecierpliwoscia ja relacje i zdjecia.
W sobote zgodnie z planem odwiedzilismy 7domow.Poprosilam kuzynke zeby zostala moja starsza i zgodzila sie  Wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem na zapraszaniu gosci.Bylismy u brata Tz-ta pod Krosnem,na powrocie w Pacanowie i na koniec u mojego kuzyna w Kielcach.Wrocilam padnieta.Niestety coraz wiecej osob nam odmawia 
Nie wiem czy to kwestia tego ze to bedzie slub cywilny czy co...Nie wiem czy od Tz-ta strony pojawi sie ktos oprocz najblizszej rodziny.Jakos nie byli zachwyceni jak dalismy im zaproszenia...Boje sie ze bedziemy placic za puste miejsca 
My bedziemy miec ruskiego szampana Igristoje czy jakos tak 
|
niektórzy tacy sąu mnie w rodzinie też są osoby, które po prostu nigdy nie chodzą na wesela i już... odmawianie gości to niestety jeden z elementów ślubu... przynajmniej bedziesz wiedziała kto jakimi uczuciami was darzy
a moim zdaniem igristoje też najlepszy. mi np dorato wgl nie podchodzi i woje ten ruski ale to gusta 
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
|
ooooo naprawde ładne te paznokietki a jak cenowo za hybrydę ?
edit : juz widze w cenniku
|