Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-20, 11:29   #114
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Justynka gratulacje.Zaluje ze nie zdazylam Cie poznac a tym bardziej zobaczyc na slubie.Niestety trzeba bylo gosci zapraszac.Czekam z niecierpliwoscia ja relacje i zdjecia.
W sobote zgodnie z planem odwiedzilismy 7domow.Poprosilam kuzynke zeby zostala moja starsza i zgodzila sie Wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem na zapraszaniu gosci.Bylismy u brata Tz-ta pod Krosnem,na powrocie w Pacanowie i na koniec u mojego kuzyna w Kielcach.Wrocilam padnieta.Niestety coraz wiecej osob nam odmawia
Nie wiem czy to kwestia tego ze to bedzie slub cywilny czy co...Nie wiem czy od Tz-ta strony pojawi sie ktos oprocz najblizszej rodziny.Jakos nie byli zachwyceni jak dalismy im zaproszenia...Boje sie ze bedziemy placic za puste miejsca
My bedziemy miec ruskiego szampana Igristoje czy jakos tak
niektórzy tacy sąu mnie w rodzinie też są osoby, które po prostu nigdy nie chodzą na wesela i już... odmawianie gości to niestety jeden z elementów ślubu... przynajmniej bedziesz wiedziała kto jakimi uczuciami was darzy
a moim zdaniem igristoje też najlepszy. mi np dorato wgl nie podchodzi i woje ten ruski ale to gusta

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
polecam Agnieszkę Wrone z Sun City
https://pl-pl.facebook.com/SunCitySo...znokciaIWizazu tylko duzo wczesniej trzeba dzwonic, juz najlepiej
ooooo naprawde ładne te paznokietki a jak cenowo za hybrydę ?

edit : juz widze w cenniku
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora