Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-20, 19:18   #650
dorka607
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
noo ale na końcówce? ja miałam wizyty co 3 tygodnie a teraz lekarz mi kazał co 2 tyg przychodzić i raz w tyg na ktg bo mówi że trzeba bardziej kontrolować dzieciaczka... też mogłam przyjść wcześniej jakby mnie coś niepokoiło...

faceci zawsze na tym punkcie przewrażliwieni, mój każe mi zawsze wychodzić do drugiego pokoju bo on oddychać nie może
Mój też taki wrażliwy, ale rozpuszczalnik to mu nie przeszkadza w pierwszym trymestrze tak mnie odrzuciło od lakierów i zmywaczy, że na samą myśl miałam odruch wymiotny to się śmiał, że synek będzie- bo odruch ma męski ale taki miał ubaw, że szok

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Moja malutka w 30t i 1 dniu (czyli początek 31tc) ważyła 1300g. Była w siatce centylowej w tych 10% z niższą wagą, ale ani mój ginekolog, ani ginekolog w centrum badań prenatalnych nie mieli zastrzeżeń. Więc mi się wydaje, że 1500 to fajna waga na ten etap.

Teraz początkiem 36tc miała moja kruszyna już 2500.

Mój nie znosi dźwięku piłowania paznokci. Wszystko zniesie, ale z tym to czekam aż go nie ma Albo się kamufluję w łazience słuchajac muzyki

Ja to się nawet teraz w niej zapnę Tylko, że nie usiądę

Ale może na wyjście ze szpitala się nada, a jak nie to na później jak znalazł

Kefii - daj znać jak tam !

Olimpia - oby ból minął, albo się na tyle rozwinął, że Cię nie odeślą i zrobią CC wcześniej.

P.s Porody nam tak uaktywniły wątek, że nadrabianie po całym dniu to wyzwanie
I tak jestem w szoku gdzie mieścisz 2,5 kg dziecka +wody, łożysko itp.
Łe, Ty to na pewno wejdziesz w nią po porodzie swoją drogą zakupy mega i za taką kasę? też chcę takie lumpy u siebie
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora