Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-20, 19:09   #4310
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
No ja nie wiem, co o tych skurczach myśleć... To nie są mocno bolące spięcia brzucha, teraz góra brzucha, jakby dziecko się wypinało, i za chwilę dół brzucha, później ustępuje i za chwilę znów. Ale to nie boli jakoś mocno. Nie chce mi się popylać 40 km jak to nie to... Fuck, mama miała rację, nie poznam porodu
hahah tez mam podobne jazdy

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Byliśmy w biedrze, kupiłam ananasa świeżego, a potem do lidla po dorsza bo w promocji i wyhaczyłam pół kilo truskawek za 1,99 koktajl truskawkowo - ananasowy zrobiony
w czasie karmienia piersią ryby można ?
yeah to piona bo ja też w lidlu dziś truskawy kupiłam i jabole mąz eszcze po banany poleciał mam ambitny zamiar pożreć wszystko i do tego kupiłam sobie jasny niebieski top z crivit na po ciąży tez w lidlu śliczny a tani jak barszcz bo 5e,
patrzyłam na adidasy ale nie było mojego rozmiaru... standard...
a takie czarne ładne z niebieskim akcentem były no ale cóż, do tego pościel kupiliśmy bo akurat ostatnią mąż dorwał w większym rozmiarze i....... parasol kupiliśmy na balkon
I już te ku*&^^y nie będą się lipczyć na nas jak sobie na balkonie usiądziemy więc humor mi sie na wieczór poprawił no bo tez donera zaliczyliśmy

Skurczy nadal brak,

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
NIEZAWSZE no niby racja ale jak na sniadanie daja zupe mleczna i twarozek to te biszkopty juz malo wazne

GOSSIP mezowi kazaly wyniesc do domu ale co zobaczyly to nie wolno tego!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora