2015-04-20, 19:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
No ja nie wiem, co o tych skurczach myśleć... To nie są mocno bolące spięcia brzucha, teraz góra brzucha, jakby dziecko się wypinało, i za chwilę dół brzucha, później ustępuje i za chwilę znów. Ale to nie boli jakoś mocno. Nie chce mi się popylać 40 km jak to nie to... Fuck, mama miała rację, nie poznam porodu 
|
hahah tez mam podobne jazdy 
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Byliśmy w biedrze, kupiłam ananasa świeżego, a potem do lidla po dorsza bo w promocji i wyhaczyłam pół kilo truskawek za 1,99  koktajl truskawkowo - ananasowy zrobiony
w czasie karmienia piersią ryby można ?
|
yeah to piona bo ja też w lidlu dziś truskawy kupiłam i jabole mąz eszcze po banany poleciał mam ambitny zamiar pożreć wszystko i do tego kupiłam sobie jasny niebieski top z crivit na po ciąży tez w lidlu śliczny a tani jak barszcz bo 5e,
patrzyłam na adidasy ale nie było mojego rozmiaru... standard...
a takie czarne ładne z niebieskim akcentem były no ale cóż, do tego pościel kupiliśmy bo akurat ostatnią mąż dorwał w większym rozmiarze i....... parasol kupiliśmy na balkon 
I już te ku*&^^y nie będą się lipczyć na nas jak sobie na balkonie usiądziemy      więc humor mi sie na wieczór poprawił no bo tez donera zaliczyliśmy  
Skurczy nadal brak,
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
NIEZAWSZE no niby racja ale jak na sniadanie daja zupe mleczna i twarozek to te biszkopty juz malo wazne
GOSSIP mezowi kazaly wyniesc do domu  ale co zobaczyly to nie wolno tego! 
|
Nasz skarb 26.04.2015
|
|
|