Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-22, 13:11   #2605
vivinn
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
wyglądałam wczoraj tak, jak udało mi się w dużym pudle większość lakierów idealnie poukładać

ja ze swoim się nacudowałam.. matowiłam, myłam w płynie do naczyń, znowu matowiłam.. a on sobie odbija, jak mu się podoba, raz jest dzień, że odbije, a drugiego razu próbuję ten sam wzór, tym samym lakierem.. gówno dostał czas do namysłu

jak dobiję do 150 to będzie impreza

Instagram fajna rzecz, chociaż jak się czasami napatrzę na fajne paznokcie, lakiery to.. umieram, bo chciałabym, a pieniędzy tak mało
Hahaha, lol, dokładnie Wrzuciłabym zdjęcie, ale to chyba niezdrowo tak się tym podniecać

Mam identyczne przejścia i też: raz odbijał, a raz nie . Wczoraj za to śmigał jak nakręcony - normalnie bezproblemowo ściągał z płytki cały wzór, a nie jakieś skrawki jak poprzednio

No ale teraz ile jest?

Mój problem polega na tym, że portale społecznościowe i okołospołecznościowe to zło konieczne, choć i tak już ostatnio mam do nich bardziej zlewcze podejście i już mnie tak nie "przerażają" jak kiedyś