2015-04-22, 15:48
|
|
zniemczona peema
|
Dot.: Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51136581]nudzi mi sie, chyba zainstaluje simsy pytanie, 3 czy 4 jak zwykle po dniu mi sie znudzi i usune [/QUOTE]
To mamy taki sam sposób na nudę . Tyle że mi się ostatnio simsy usunely bo musiałam system przeinstalowac a już taka zaawansowaną rodzinkę miałam 
Cytat:
Napisane przez aguleekk
Masakra z tymi prezentami na komunię, ja dostałam rolki  jakiś naszyjnik, szkatułkę na biżuterię, dwie pary kolczyków. Pamiętam, że od chrzestnego dostałam 600 to nawet moi rodzice byli w szoku, że tak dużo.
Chciałabym, żeby moje dziecko nie było takie zachłanne na te komunijne prezenty, ale robi się takie błędne koło bo skoro wszystkie dzieci w okół dostaną najnowsze iphony, konsole, quady i cholera wie co jeszcze, a moje dziecko rower i zegarek to pewnie tylko będzie wyśmiewane.
|
Dokładnie . Wiadomo że dziecko nie chce być gorsze od innych a jak dostanie coś gorszego to będzie mu przykro. W ogóle nie wiem skąd te zmiany zaszły bo za moich czasów się dostawalo medaliki, biblie, pismo święte i wtedy miało to jakaś wartość duchową. Oprócz tego dostałam rower (a to juz w ogóle było wielkie wow), kolczyki, łańcuszki, zegarek i kasę. Ale szczerze jakoś nie zwracalam uwagi na to co dostałam, no może oprócz roweru bo rower juz w albie dosiadlam .
Juz nawet nie wspominajmy o miejscach imprez komunijnych bo my teraz mamy zaproszenie na komunie do naszego lokalu gdzie będziemy mieć wesele . I nie wspominajmy o ubiorze dzieci, bo to juz się robi chore. Dawniej wszyscy mieli alby i było najlepiej.
|
|