2015-04-23, 10:16
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam półprzezroczystego i opalizującego lakieru
Cytat:
Napisane przez linuszka
bardzo ładny, dziękuję za odpowiedź  niestety cena essie odstrasza, a ja jestem oszczędna jeśli chodzi o lakiery, chciałabym znaleźć coś w granicach 10zł. kurcze, pamiętam z dzieciństwa, że takich iskrzących się, mniej lub bardziej urodziwych lakierów było w bród w różnych osiedlowych sklepikach, a teraz żadnego znaleźć nie mogę. 
|
Wydaje mi się, że na wymarzoną czerwień można poświęcić kilka złotych - w sensie że rozumiem Twoją oszczędność (sama nie kupiłabym NIGDY Essie w cenie regularnej) ale lakier taki starczy na lata i wykorzystamy go do końca 
Ale miałam ten sam problem co Ty i zakupiłam Essie za 15 zł. Do wyboru masz sklepy, które sprzedają w takiej cenie:
ezebra.pl
nocanka.pl
Użytkownik imageeg na allegro.
Albo, lepszą opcją dla Ciebie będzie zakup Sally Hansen Salon complete manicure (cena ponizej 10 zł) w sklepie nocanka.pl.
Robię tam zakupy raz na jakiś czas 
A 100% czerwienie bez kropelki różu, które mogę polecić (mam, korzystam i jestem zadowolona, super krycie) to np: Sally Hansen Runway Red-y
A z Essie (do upolowania za 13-16 zł w internecie) - Russian Roulette
(Dzielę się tylko moimi ulubionymi źródłami, jeżeli zakrawa to o reklamę to poproszę o info - usunę co trzeba)
|
|
|