2015-04-23, 19:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
Skontaktuj sie z ginem jak masz szanse 
|
No właśnie się zastanawiam czy do niej dzwonić, bo boję się, że przez tel mi nie pomoże, tylko każe mi jechać do szpitala... wiadomo, jakby się coś poważnego działo, to jadę i się nawet nie zastanawiam.., tylko boję się, że to te skurcze (typowe dla tego trymestru - nie pamiętam ich nazwy) a mnie i tak zostawią na oddziale... a tego nie chce, bo sam pobyt w szpitalu tak mnie stresuje, ze tym na pewno Malemu nie pomoge...
Cytat:
Napisane przez majka242007
to jak odpuściły i dobrze się czujesz to leż i odpocznij już do jutra... Ale gdyby coś się zadziało znowu w najbliższym czasie, godzinach czy w nocy to reaguj... Nie ma co bagatelizować... Może to nic ... Ale lepiej dmuchać na zimne...
|
tak jak pisalam, jak się powtorzy, to jade bez wahania... ale dzieki za odp
Cytat:
Napisane przez Jess922
mms_22 trzymam kciuki, żeby skurcze nie powróciły i Cię nie stresowały 
|

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Jess922
No chyba, że tak, w sumie tak będzie lepiej, bo gin przez telefon Cię nie zbada, a może akurat się zdarzy tak, że Cię nie położą 
|
tylko u nas jest tak, ze na ip zaden gin Cie nie zbada, jesli nie przyjmiesz sie na oddzial :/ i może być tak, że te skurcze to nic strasznego, a będę musiała leżeć cały weekend w szpitalu,bo takie mają procedury :/
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
ale dziękuję dziewczyny za odp  
na rzie jednak nie będę panikować... leżę i uważnie się obserwuje zobaczymy co będzie dalej
|