Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 10:45   #2172
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
A widzisz! Mówiłam! To dlatego przez okres ciąży będziesz słabiej czuć
Ja się wczoraj pożaliłam TZ'owi, że malutka już go po plecach nie kopie, że tylko czuje wiercenie jak po 2 minutach go zdzieliła kilka razy
Ale tak to też świruje bo to nie to co było, że cały brzuch latał...
Niby rozumiem bo może już ważyć 1,4 no ale i tak jakiś taki strach jest - zaczęłam liczyć ruchy czasem i się zgadzają więc chociaż tyle. No i czkawka mnie uspokaja
Mi się przez ostatni miesiąc ładnie napompował, aż wczoraj jak się ubierałam to byłam zaskoczona
Nom
Mi jeszcze nic nie latało- w sumie chciałabym wiedzieć co to za uczucie
Mój TŻ wczoraj się wziął za lekturę i tak czyta, że dziecko przejmuje rytm dobowy matki i się przeraził mówi "o nie, Ty siedzisz po nocach, wstajesz o 10 i jak to Małe będzie takie samo to będzie darcie ryja w nocy i tyle z mojego spania" "a w dzień będziecie smacznie odsypiać"

Ja jak siedzę to nie widzę, że mam brzuch w ogóle
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora