2015-04-24, 10:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa
Anns wolniej się nie da chyba 
A tak serio to ja nie biegnę na maksa, bo boję się o kolana  Stopniowo chce zwiększać tempo jak już będę miała kondycję lepszą i systematyczność w ruchu 
|
da się da, na pewno zrób sobie tak, że na razie biegaj tak jak biegasz a np od przyszłego tygodnia spróbuj zmienić na 1,5min bieg/1,5 marsz. Zobaczysz czy da radę i stopniowo co tydzień zwiększaj sobie czas biegu a zmniejszaj marszu 
a wy mieszkacie razem, tak? nie powinna Cie obwiniać i Ci docinać wiadomo, że z rodzeństwem bywa różnie, ale powinno się starać utrzymać normalne relacje 
dokładnie moja przyjaciółka też jest w ciąży i mówi że sobie pozwala czasem na batona, czekoladę, ale co rano owsianka z mnóstwem orzechów i owoców suszonych i ogólnie stara się dostarczać jak najwięcej wartości a pięknie wygląda w ciąży w sumie tak jak wy z Sikorką w ciąży można sobie pozwalać, ale trzeba mieć umiar, a nie traktować organizmu jak śmietnik 
A w ogóle Mamuśki To w tej książce Sadowskiej "i jak tu nie jeść" jest rozdział z przepisami zdrowymi które robiła swojemu synkowi jak chcecie to Wam podam te przepisy w klubie 
Melduję 5km biegu możecie zobaczyć na endomondo jak mam blisko lasu  a tam tak pięknie ścieżka, ławeczki
2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
|
|
|