Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-24, 13:59   #2182
martulka0991
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Czyli one wszystkie znają metodę na wyja
Nom jak takie wyposzczone sunie :-D haha :-D zeby na litosc wziac zeby wyszlo na ich...
Ale teraz moze o orzyjemniejszych rzeczach bo te baby nie sa raczej godne naszego swietego czasu ;-) ja niedlugo musze zwijac zagle i zbierac sie do pracy, tez malo przyjemne ale w koncu dzis tylek rusze z domu :-P

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Majka, to masz na prawdę dobrze

Ja ze swoją teściową żyjemy w zgodzie (troche tak na siłę), ale to tylko dlatego, że mieszkamy prawie razem... a tak w ogóle to w środę ją przyłapałam u siebie w salonie... wybierałam się na praktykę, i wyjechałam z garażu samochodem, ale coś mnie tknęło i wróciłam się do domu powiedzieć jej, ze w razie gdyby ktoś o mnie pytał, to pojechałam po wyniki (chodziło mi o alibi w razie kontroli zus)... wchodzę do domu, szukam jej na dole i słyszę, że ktoś jest u góry... nagle patrzę, a ona schodzi (była mega zmieszana) i zanim zdążyłam sie odezwać, to ona zaczęła się tłumaczyć, że była zobaczyć czy nie trzeba mi tam zmyć u góry... miałam ochotę jej wygarnąć, że nie życzę sobie, żeby tam wchodziła, ale sie powstrzymałam i z nerwami powiedziałam, że nie, nie trzeba, jak będzie brudno, to mąż umyje niestety całej góry przed nią nie zamknę, bo u nas jest tak, ze wychodzi się po schodach od razu do korytarza połączonego z salonem, ale sypialnię zacznę zamykać na klucz... bo ja nie mam nic do ukrycia, ale nie wiem czego ona tam szuka...
Ja bym ze swoja pod jednym dachem nie wytrzymala godziny co mowic mieszkac (na co ona liczyla i nalegala)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora