Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-24, 21:09   #2247
weron1
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Jest Ulka!! 2560g 53 cm 10 punktów!

Widziałam ja 3 sekundy dała mi buzi i zabrali na noworodki a ja leze na ginekologii bo na poloznictwie nie ma miejsczobaczę ja dopiero za 10 godzin o ile będę w stanie wstać...((
Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
od DORKI:
Nina urodzona o 12.07 dziś 24.04.2015, 56cm i 3300g

Capriola gratulacje najserdeczniejsze! Cudownie
Cudownie dziewczyny Ogromne gratulacje

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Aaaaa kurde tyle mnie omija!!!!

Dziewczyny które urodzly- gratulacje!! Ale się posypało nowych mamuśki to kwietniowych na wątku majowym super!!!!!

Ja nie mam czasu na nic.. Dziecko to jednak dużo czasu zajmuje na początku... Karmienie zajmuje nam długo, bo mały albo nie daje się obudzić albo wrzeszczy przy cycku, niby chce a się rzuca ale pomału dochodzimy do ładu, choć nie perfekcji. Najgorsze chyba ze już załapałam jak ma chwytać i znowu złe coś robimy, a sutki już wrażliwe i bolą.. Ni wiec po karmieniu, które kończy się póki co dokarmianiem sonda, dociągam 30 min laktatorów.. I naprawdę czasu na cokolwiek innego brakuje, a tu się powinno poprzytulać, leżeć i odpoczywać.. Staram się nie robić nic w domu, maź robi, ale czasami kurze zetrzeć czy odkurzyć mi się chce ciekawa jestem jak rodzicie sobie wy inne mamusie

Widzę ze michas malutki w porównaniu do watowych kolegów. Ale tyjemy tyjemy!!!
fajnie że napisałaś. Michaś tez przypakuje

Mi dzisiaj odszedł większy kawałek czopa/czopu, a mimo wszystko nie czuję, żeby poród się zbliżał
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora