Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-25, 07:01   #243
cosmetix
Makeup challenge winner

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem już po dokładnym i spokojnym macanku Charlotte Normalnie orgazm Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia Nie wiem, kiedy tknę to wszystko, bo jak na razie się jopię
Świetny zestaw

W Minti chyba teraz nie ma kodu, bo była dostawa pędzli Zoeva. One sprzedają się za cenę regularną.

Dziewczyny, jakby któraś chciała pozbyć się jabłuszek Lempickiej z JB, to chętnie przygarnę. Od wielu lat próbuję wykonać jabłonkę z drucika (miewam dziwne pomysły, a ten akurat wziął się z reklamy perfum Niny). Jednak jakoś szkoda mi kupować zestawu miniatur dla samego jabłuszka. A pojedyncze jakoś się już nie trafiają.

W tym tygodniu wyjątkowo zaszalałam stacjonarnie w Rossmann.
Kupiłam emulsję rozświetlającą Revlon za 17,49 (zdublowało się CND i zniżka -49%):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...luminator.html

Uwielbiam ten produkt w odcieniu Pink Light.

Jestem też zaskoczona jakością niektórych produktów Lovely i Wibo. Dobre kosmetyki za grosze.
Za to kocham wizażanki. Gdyby nie one, nigdy bym na te produkty nawet nie spojrzała.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-25 o 07:16
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora