Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-25, 11:09   #262
Panna_Ruda
Zadomowienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
Ja sprzedałam kilka rzeczy dostałam superaśne komentarze ale w ocenie same złe noty mi ktoś wwalił i zamiast 5 mam 4 jakaś zazdrość że wszystko ok czy jak
uważam, ze te oceny są bardzo krzywdzące... a jesli wprowadzili taki system powinni też dać możliwość oceniania kupujacego, bo oni potrafią być też dobrzy...
Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
W Loccitane piękne zestawy na dzien mamy! Śliczne kosmetyczki, pudełeczka okrągłe, puszki za 75/79zl kuszą bardzo, tylko nie.ma gratisów :-( Chyba kliknę online...
ja tam na ten sklep jestem śmiertelnie obrazona i nie wiem co musieliby zrobić, zebym ponownie tam kupiła... dla mnie DNO I METR MUŁU

Cytat:
Napisane przez Margo25 Pokaż wiadomość
P.S. Dziewczynki widziałyście jakie piękne gratisy do zakupu serum Re-Nutriv w Indiach dostała Klientka (zdjęcie zapożyczone z polskiego fanpage'u Estee). U nas też w stacjonarkach Estee dołączają takie fajne gratisy?
klientka oprócz serum kupiła też wiele wiele innych kosmetyków