Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-25, 11:50   #594
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U mnie kp tylko, w szpitalu dostał butle raz zjadl cala a drugu raz tylko troszkę. Ale w zapasie mam mm jak co pokarn jest tylko mam problem zeby duzo pic, zawsze malo pilam wiec wypic butelke mineralnej jest problem.
Maly nie spi wieczorami, i nad ranem mniej tak od 5 do 10 wierci sie, przysypia, je i tak ciągle. Ale jak juz usnie to czasem ponad 2 godzinki spi
O rany to tak jak u mnie... myślałam że tylko ja tak mam.. może dlatego podobnie się zachowują bo z tego samego dnia he he.. choć teraz jak wieczorami zaczęliśmy kąpać to szybciej przysypia. Gorzej rano.... ale jak juz usnie to faktycznie co 2 czy 3 godzinki się budzi na papu. teraz np będę miała ciszę pewnie aż do 15... zobaczymy czy długo się utrzyma taki rytm...

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dziewczyny byla tu mowa kiedys o stanikach do kp jakie polecacie bo musze przez neta cos zamówić ?
Ja zamawialam kilka ( 3 szt ) w sklepie int Dla zmysłów.. powiem szczerze ze gatunkowo są bardzo fajne. Niestety nie są za tanie ale wygodne i fajnie wykonane. Ja podchodzę z założenia że lepiej trochę dołożyć żeby się po jednym praniu szmatka nie zrobiła. A apropo picia ugotuj sobie kompot z jabłek- działa na lakt podobno a poza tym zawsze to lepiej się pije niż wodę mineralną...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując