Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nierówne traktowanie przez dziewczynę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-25, 20:59   #11
DNR_94
Przyczajenie

Dot.: Nierówne traktowanie przez dziewczynę

Apropo lajków to rzeczywiście błaha sprawa. Szczerze ich temat mnie mało interesuje jeśli chodzi o moją osobę - do szczęścia mi nie potrzebne. Zresztą sam jestem sceptyczny do wszystkich tych portali społecznościowych jak fb, instagram itd. Z drugiej strony dawanie koledze na połowie zdjęć (z czego niektóre w połowie rozbierane) zastanawia mnie. Coś musi być na sumieniu I bez przesady Nie prosiłem o nie, tylko wyraziłem zdziwienie.

Zrobienie przez nią tego zdjęcia z wyjazdu wcale by mi nie przeszkadzało gdyby sobie ze mną też robiła przez ostatni rok. Nic nie mam przeciwko posiadaniu przez nią kolegów czy nawet zrobienie sobie przyjacielskiego zdjęcia - normalne, że życie nie kręci się tylko wokół związku w tym wieku i potrzebne jest jakieś towarzystwo, pasja itd. Zdenerwowałem się bardziej sytuacją nierównego traktowania. Jeżeli dziewczynie proponowałem wiele razy, a zawsze były wspomniane w pierwszym poście wymówki to coś jest nie tak. Wychodzi na to, że kolega jest wart zdjęcia na pierwszym lepszym wyjeździe i ona sobie z nim robi, a ja przez rok nie mogę się doprosić (a co dopiero żeby inicjatywa wyszła z jej strony hehe ). I dziwnym trafem jest wtedy gotowa, ładnie umalowana i wychodzi sama do niego z inicjatywą (tak wnioskuję po tym, że zdjęcie jest wykonane jej aparatem przez nią).

Odpowiedz przez nią na to wszystko generalnie jest żadna (zawsze mam później 100 wątpliwości). Tak jest generalnie z naszymi kłótniami, których nie ma szczerze zbyt często. Niby pogadamy, wybaczymy sobie (bardziej przez uczucie a nie wyjaśnienie). Próbując czasem poruszyć spory w realu zazwyczaj mam odpowiedzi: "nie będę się z Tobą kłócić, znowu to samo, jak zwykle jestem ta najgorsza, znowu się czepiasz itd".

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51176722]No padłam po prostu w tym momencie Serio, chodzi o to, żeby dziewczyny z dumą pstrykały selfie ze swoimi facetami? Według mnie to głupie jak ludzie ciągle robią sobie selfie, żeby wrzucać to na facebooki, instagramy i co tam jest teraz modne, a Ty tu mówisz o dumie [/QUOTE]
Źle mnie zrozumiałaś. Jeżeli nie mogę się doprosić o zwykłe zdjęcie jak gdzieś wychodzimy na miasto to chociaż bym chciał takie (selfie ). Ale nic z tego 1001 wymówek zawsze gotowe
Nie mam na celu wrzucać ich na fb czy inne portale. Szczerze też jestem wobec tego sceptyczny. Nic nie mam przeciwko jak ktoś wstawi parę normalnych zdjęć, ale paradowanie na fb żeby to świat zobaczył jacy jesteśmy szczęśliwi to jakoś nie dla mnie.
Prowadzimy po prostu prywatną galerię na picassie do której my tylko mamy dostęp. Uważam, że dobrze byłoby mieć jakąś pamiątkę z ostatniego roku. Perspektywa, że po tym roku moją pamiątką będzie jej zdjęcie z jakimś kolegą mnie nie zadowala

Edytowane przez DNR_94
Czas edycji: 2015-04-25 o 21:13
DNR_94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując