|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes
O tak te minki sa bezcenne 
A potem nastepuje laaaaaa i magia chwili znika :p
|
O tak 
Cytat:
Napisane przez siempre
Maly od 9 nie może się najeść z cyckow leci a ten dalej usunąć nie może. Sama nie wiem co mam robić 
|
Wózek leżaczek, z Tobą przy piersi na łożku?
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes
Nasz Michas nie kwiczy nie piszczy... od razu z grubej rury na cale gardlo wrzask jak na alarm. Moze urodzil sie drobny ale power w pluckach to ma konkretny...
Michas przespal wczoraj prawie caly dzien, za to odbil sobie potem jak nadeszla pora snu i kolo pierwszej juz go bujalam prawie spiac.
My mozemy gadac, tv gra itd. Z tego co zauwazylismy to reaguje negatywnie na szeleszczenie wszelkich folii.
Mam malego na poduszce takiej sztywnej i przykrytego kocem. W rozku bylo mi bardzo niewygodnie, ginal w nim.
|
U nas też nie lubi takich dźwięków np.otwierania chusteczek nawilzanych
Cytat:
Napisane przez blackberry89
U mnie tez najczęściej od rana do południa ryk. Teraz kimnal i juz sie budził po 10min ale tz zaczął odkurzac i zasnął, a juz 30ml mm zrobiłam bo cycki odpadają. Zawsze tak po nocy i rano.mnie wydoi ze nic tam nie ma i sie złości.
A jak z witaminami jak raz dziennie dostaje mm? Podawać normalnie?
|
U mnie często cycki flaki a naciskam i mleko leci, spr?
Pediatra mówiła ze przy dokarmianiu tylko wit.d ale jak niewiele ml i raz dziennie to może nie odstawiac k? Najlepiej zadzwoń i spytaj
Cytat:
Napisane przez Koperco
Ja się wazę raz na tydzień. Narazie spada 1kg tygodniowo. Brzuch wygląda całkiem nieźle tylko taka galareta okrutna.. Mam nadzieje ze ćwiczenia poprawia te galarate
|
A ja jestem w szoku bo juz moj brzuch jest płaski i nie flakowaty bez ćwiczeń i po 4 tyg.od cc
Czas edycji: 2015-04-26 o 12:43
|