2015-04-26, 15:16
|
|
|
żona bez ogona
|
Dot.: Wiosna, dietka, odchudzanie, pełno u nas młodych panien! :D PM 2016, cz. 28
Cytat:
Napisane przez zambeza
A propo zapraszania. Moja chrzestna mieszka 300km od miasta, z ktorego i ja i P pochodzimy. No i najchetniej to bym wyslala jej zaproszenie listownie ale wiecie... nie chce zeby poczula sie urazona. Jakbysmy mieszkali sobie w PL to bez problemu no ale jak jedziemy na tydzien z czego caly dzien nam zejdzie na zaproszenie 1 osoby  no i oczywiscie koszty paliwa na 600km. Co byscie zrobily na moim miejscu?
|
Cytat:
Napisane przez asdii
Ja bym chyba zadzwoniła z oficjalnym zaproszeniem, pogadała troche (nie ze telefon skończy się na zapraszamy i już) i powiedzieć, że niestety nie dacie rady przyjechać, a zaproszenie przyjdzie pocztą, a spotkacie się na weselu to na spokojnie pogadacie 
|
Napisałaś dokładnie to samo, co ja chciałam napisać
Przecież chrzestna na pewno wie, że nie jesteście obecnie w Polsce i na pewno nie będzie mieć żadnych pretensji o to, że nie dostała zaproszenia osobiście 
Cytat:
Napisane przez klakla91
Dla mnie 300 zł to jest całkiem normalna, najpopularniejsza kwota do koperty 
i Nie cierpię gdy ktoś mówi o pustych kopertach jjeśli chodzi o kartkę z życzeniami. TO NIE JEST PUSTA KOPERTA. przecież ma zawartość  Fajnym, niebanalnym lub uzgodnionym z młodymi prezentem tez bym nie pogardzila Np wiem ze na porządne sztućce, kieliszki czy np walizki będzie mi szkoda wydać pieniędzy wiec bym się ucieszyła gdybyśmy dostali w prezencie :
|
Zgadzam się z tym! Ba, ja bym dorzuciła nawet znienawidzone przez wizaż ręczniki Chociaż jak mówię, sama bym takiego prezentu nie dała... ale otrzymać jak najbardziej
|
|
|